לבר משקאות יש צרכים מיוחדים:

על מנת לנצל את איזור הבר באופן מקסימלי יש לתכנן נכון את הקירות ולבנות את קונסטרוקציית המדפים לאורך וגובה הקירות בעומק הנוח ביותר ובמרווחים המתאימים לגובה הבקבוקים.

יש להתחשב בצרכי העובדים שעומדים בתוך איזור הבר ולתכנן את עומק הבר כך שיהיה נוח לשני אנשים בגודל ממוצע להסתובב ולהתנהל מצד לצד ומפינה אחת לשניה, לעלות לגובה כדי להוריד פריטים או להתכופף בלי להתקל בשום דבר וללא צורך לרדת על הבירכיים.יש להתחשב באינסטלציה , במיקום הצנרת והניקוז וכן גישה נוחה לצנרת במקרה ויש לאתר ולתקן נזילות

כל מסעדה או מקום אשר מגיש אוכל, צריך כמובן להיות הגייני ולעמוד בכמויות של מים וחומרי ניקוי, מה שאומר שרצוי שהברזל יעבור טיפול בסיס וצבע מיוחד אשר יישמור במיוחד על החלקים הנוגעים ברצפה.

בנינו קונסטרוקציית ברזל מטופל של מדפים בכל איזור המסעדה לכל צרכי התפעול ותלינו את התאורה באיזור הבר קרוב לתקרה על מתקן מותאם לגובה והמבנה.

  • עבודות מסגרות - קונסטרוקציית ברזל